Diensten

Diensten

Aan de bewoners wordt een aantal diensten aangeboden. Voor deze diensten worden maandelijks servicekosten in rekening gebracht. De geboden diensten omvatten onder meer afvoer van huisvuil bij de eigen voordeur, 7 x 24 uur aanwezigheid van huismeesters in het complex, een alarmfunctie, warm en koud water en diverse verzekeringen. Tevens bestaat de mogelijkheid om kleine reparaties uit te laten voeren door de eigen technische medewerkers van Houdringe.

Het groot onderhoud aan Houdringe wordt uitgevoerd op basis van een Meer Jaren Onderhouds Planning (MJOP) met een tijdvenster van 10 jaar. Deze MJOP omvat zowel het reguliere geprognosticeerde onderhoud als een calamiteitenvoorziening. De VvE Parkflat Houdringe is een financieel gezonde  vereniging.

 

Receptie

De receptie is bemand van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. De receptionistes verzorgen de maandelijkse nota’s en zijn beschikbaar om alle vragen van bewoners en bezoekers te beantwoorden. Ook voor het boeken van een logeerkamer of het kopen van postzegels kunnen bewoners bij de receptie terecht.

Logeerkamers

Parflat Houdringe beschikt over 6 logeerkamers voor gasten van bewoners. Deze kamers met douche en toilet zijn voorzien van linnen- en badgoed. De kosten zijn € 20,- per nacht voor een éénpersoonskamer en € 25,- per nacht voor een tweepersoonskamer.

Technische dienst

Bij Parkflat Houdringe zijn twee medewerkers fulltime werkzaam in de Technische Dienst. Zij verzorgen een groot gedeelte van het groot onderhoud, zijn beschikbaar voor kleine klussen bij bewoners en kunnen bij onverhoopte calamiteiten direct in actie komen. 

Afvoer huisvuil

Twee keer per week wordt het huisvuil, alsmede oud papier en glas bij de voordeuren van de appartementen opgehaald door een medewerker van de technische dienst.

 

 

24 uurs alarmdienst

In ieder appartement staat een telefoontoestel met alarmfunctie, dat door Parkflat Houdringe ter beschikking wordt gesteld. Bij dit telefoontoestel horen twee draadloze alarmzenders. Zodra via dit telefoontoestel of één van de draadloze zenders alarm wordt geslagen ontstaat er een spreekverbinding met de receptie of dienstdoende huismeester. Zij verlenen de hulp die op dat moment gewenst is.

Het alarmsysteem is uitsluitend bedoeld voor urgente en onverwachte situaties. Voor structurele hulp zijn de bewoners van Houdringe aangewezen op de reguliere thuiszorgorganisaties.

Ten behoeve van de alarmdienst  heeft Parkflat Houdringe vijf parttime huismeesters  in dienst, die bij toerbeurt dienst doen op alle tijden dat er geen andere medewerkers in het gebouw aanwezig zijn.