Gebouw

Appartementen

De appartementen zijn 90 m2 en hebben van oorsprong twee slaapkamers. Een groot aantal appartementen is in de loop der jaren gemoderniseerd waardoor een grote diversiteit is ontstaan. De balkons zijn ca. 30 m2 en zijn gelegen langs de gehele buitengevel van het appartement. Bij de keuken is het balkon voldoende ruim om een zitje te plaatsen.

Hobbykamer

In de hobbykamer van Houdringe wordt door bewoners individueel geklust of gezamenlijk een hobby bedreven.

Lounges

Parkflat Houdringe heeft twee recreatiezalen die “lounges” worden genoemd. In de grootste lounge vinden de ledenvergaderingen, recepties, feestelijke borreluurtjes en ontspanningsavonden plaats. In de kleinere lounge wordt wekelijks gebridged, is de interne bibliotheek gehuisvest en wordt regelmatig biljart gespeeld. Bewoners kunnen tegen betaling voor een privé ontvangst de grote lounge huren, als deze niet voor gemeenschappelijk gebruik nodig is. In deze lounge bevindt zich een leestafel met een uitgebreide keuze aan kranten en tijdschriften.

Fitnesskamer

Parkflat Houdringe heeft de beschikking over een eenvoudige fitnesskamer waar een aantal hometrainers en een loopband staan die bewoners kunnen gebruiken op het moment dat dit hen gelegen komt.

Stalling voor fiets of scootmobiel

Scootmobiels kunnen worden geplaatst in een afzonderlijke stalling achter de receptie. Voor fietsen is een afzonderlijke stalling aan de achterzijde van het gebouw. Voor beide stallingen geldt dat oplaadmogelijkheden voor de accu’s aanwezig zijn en stallingsgeld in rekening wordt gebracht.

Wasserette

In de wasserette staan twee industriële wasmachines en dito drogers die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Voor het gebruik van de mangel wordt geen vergoeding gevraagd.

Wifi

In de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond kunnen bewoners en bezoekers gebruik maken van het aanwezige wifi-netwerk.